Helgeland Kraft etablerere nytt kontor i Mo i Rana

Vi gleder oss til å flytte inn i nytt kontor i sentrum av Mo i Rana. Økt tilgjengeligehet for våre kunder og forsterket synlighet er viktig for oss som strømleverandør.

Midt i "Smørøyet"

Vi gleder oss til å være mer synlige når Helgeland Kraft nå etablerer lokaler mitt i "smørøyet" av byen etter sommerferien. 

Vi ser fram til at vi kan flytte inn i våre nye «utadvendte» lokaler i et oppusset lokale i kjelleren til Sparebank1 Helgeland. Dette gjør oss mer tilgjengelig for våre kunder og samarbeidspartnere.

Vår bedriftsavdeling flytter inn permanent, og vil være tilgjengelig for våre bedriftskunder daglig. Kundesenteret vil, i en oppstartsfase, ha åpent for privatmarkedet to dager i uken.. Her vil det være mulig å komme innom å snakke om alle forhold knyttet til strømavtale, elbilladere, sanntidsmålere og andre produkter og tjenester. 

Direktør for forretningsutvikling Øyvind Karlsen i Sparebank1 Helgeland, som har hatt ansvaret for ombyggingen av bankbygget midt i Mo i Rana, forteller at de som utleier ble svært glade da Helgeland Kraft viste sin interesse for å leie hos dem.

– Vi ser det som en perfekt aktør å ha inn hos oss i dette kontorlandskapet. Fra før er det slik at vår egen gavestiftelse skal ha kontorplass der også, sier han.