Ny og bedre spotprisvisning i appen!

Har du fått med deg endringen i appen?

For en måneds tid siden gjorde vi en ganske stor endring i appen. Siden som før het «prognose» var litt… kjedelig. Er det rett å si? Det var en veldig enkel graf som viste dagens spotpris eller CO2-avtrykk. Denne har nå fått seg en real overhaling og har både fått et penere utseende samt noen nye funksjoner, som vi håper dere liker.

Sol og sommer er ikke alltid synonymt med lave strømpriser, selv om det historisk sett har vært relativt så rimelig i sommermånedene. For å unngå strømsjokk så har vi også samlet noen strømsparetips til deg som skal feriere utenfor hjemmet i sommer: La huset ta ferie mens du gjør det.

Hva har endret seg

Man kan nå velge hvorvidt man ønsker å se prisene i en graf eller i en liste, og du har mulighet til å se både dagens strømpris og morgendagens strømpris. Under fliken "2 dager" ser du dagens og morgendagens strømpris i en og samme graf eller liste. Beveger du deg til fliken "Historikk"  ser du den gjennomsnittlige strømprisen dag for dag, syv dager tilbake i tid. Denne er kun mulig å se i graf.

Prisområde viser hvilket prisområde anlegget ditt befinner seg i, og prisene er fargekodet slik at når det viser grønt er det døgnets billigste timer, og er det grått er prisen midt på treet. Oransje farge viser døgnets dyreste timer. 

Har du noen tilbakemeldinger eller ønsker for funksjoner i appen? Vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre kunder, så send gjerne inn dersom du har noe på hjertet 😊

Vi gleder oss til videre utvikling av appen og lansering av nye spennende funksjoner.